Werkwijze

Om een afspraak te kunnen maken bij de buikpijnpoli heeft u een verwijsbrief van uw specialist nodig. Wanneer u deze heeft, kunt u zelf contact opnemen met de poli naar keuze voor een afspraak. Zo kunt u kiezen of u liever naar Haaksbergen of Zieuwent gaat. Heeft u een afspraak gemaakt dan krijgt u digitaal van ons een vragenlijst opgestuurd. Om een goed beeld te kunnen vormen van uw klachten is het belang dat u deze invoert en digitaal aan ons retour stuurd.

De dag van uw eerste afspraak.
Op de dag van uw eerste afspraak kunt op de gezette tijd plaats nemen in de wachtkamer. U wordt aldaar opgehaald door de betreffende therapeut. U dient een legitimatiebewijs en handdoek bij u te hebben. Meer informatie over de locatie van onze poliklinieken en hoe u daar komt vindt u hier.

Het onderzoek

Na het bestuderen van uw vragenlijst zal de therapeut een uitgebreid gesprek met u voeren omtrent uw klachten. Dit om een goed beeld te krijgen van uw buikpijnklacht en mogelijke oorzaken hiervan. Vervolgens zal er een lichamelijk onderzoek plaats vinden waarbij uitgebreid gekeken wordt naar verschillende aspecten van uw lichaam.

Aan het eind van het onderzoek zal de therapeut een conclusie kunnen maken en u zo nodig een voorstel doen voor het inzetten van een behandeling/traject. Er wordt met name een keus gemaakt in welke disciplines er nodig geacht worden bij het herstel van uw klachten. Mocht u hiermee akkoord gaan dan zullen er direct afspraken worden gemaakt om uw behandelschema in te zetten.

053 - 7920016 (Twente)

0544 - 793001 (Achterhoek)